Een woningontruiming is iedere keer weer maatwerk. Dit is afhankelijk van de locatie, het pand en uw wensen. Vaak moet een hele woning zo snel mogelijk ontruimd worden en weer klaargemaakt worden voor een nieuwe huurder of koper. Zeker in lastig bereikbare panden in Amsterdam aan een gracht of met een smalle trap is een woning ontruiming specialistisch werk.  Woningontruiming Vandaag is zo georganiseerd dat wij snel kunnen handelen en vaak al binnen enkele dagen na een persoonlijk gesprek op locatie kunnen starten met uw project. Andere opdrachten zijn complexer en nemen meer tijd in beslag. Denk hierbij aan complexe ontruimen en verhuizingen van grote en/of lastig bereikbare panden of grotere renovatiewerkzaamheden. Een dergelijke woning ontruiming klaren wij als specialisten moeiteloos.

Plan direct een afspraak

 

Volledig kosteloos

binnen 1 dag een offerte

 

020-8515253
Dagelijks bereikbaar van 9 tot 19

 

Woningontruiming op de gracht

Voordelen Woningontruiming Vandaag

 • Professioneel & Persoonlijk
  Uw contactpersoon blijft vanaf het begin tot het eind uw opdracht begeleiden en is uw vaste aanspreekpunt.

 • Betrouwbaar & Discreet
  Bij ons geldt, afspraak is afspraak. Daarnaast kunt u er op vertrouwen dat wij discreet met uw situatie en spullen omgaan. Er zal niets persoonlijks of vertrouwelijks bij derde terecht komen.

 • Snel
  Woningontruiming Vandaag is zo georganiseerd dat wij vaak binnen enkele dagen kunnen starten met de opdracht zodat u niet in een lang traject terecht komt.

 • Maatwerk
  Uw situatie is uniek. Vandaar dat ieder traject bij ons maatwerk is. De kaders worden vooraf duidelijk in kaart gebracht, er wordt een vaste prijs afgesproken en wij zorgen dat het project naar uw tevredenheid wordt succesvol afgesloten wordt.

 • 100% oplevergarantie
  Mocht u niet helemaal tevreden zijn over de afgesproken werkzaamheden dan komen wij hier kosteloos voor terug totdat u helemaal tevreden bent.

 • Respectvol met de situatie en spullen
  Vaak is het ontruimen van een huis voor u een emotionele gebeurtenis. Wij begrijpen dit en houden hier rekening mee. Ook dragen wij uiteraard zorg voor de spullen en proberen we deze een nieuwe plek te geven.

Wat kan Woningontruiming Vandaag voor u betekenen?

Door onze persoonlijk aanpak leveren wij maatwerk en nemen wij uw zorgen uit handen. Wij kunnen onder meer een woning ontruiming na overlijden, senioren verhuizen, een woning verkoopklaar maken, herstelwerkzaamheden aan de woning verrichten of de woning opleveren naar de wens van de verhuurder. Daarnaast kunnen wij uw inboedel door het hele land verhuizen of zorgen wij voor het verpakken en verzenden van objecten over de hele wereld.

Tijdens onze werkzaamheden ontstaat er vaak veel grofvuil. Dit recyclen wij op de juiste manier. De nog verkoopbare spullen die u niet meer wilt, nemen wij van u over voor een eerlijke prijs. Het kleingoed is daarbij vaak het meest interessant voor ons. Alle persoonlijke papieren verzamelen wij voor u of worden professioneel vernietigd. Wij zullen te allen tijde discreet met uw persoonlijke spullen omgaan.

Bovenal gaan wij door totdat u volledig tevreden bent en daarom geven wij 100% oplevergarantie. Dit houdt in dat mocht u niet tevreden zijn over de afgesproken werkzaamheden dan komen wij hier kosteloos voor terug. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Woning ontruiming, waar moet u rekening mee houden?

Bij een woning ontruiming is het belangrijk dat u voor uzelf een streefdatum stelt. Daarnaast is het van belang dat u voor de ontruiming weet welke spullen u wel en wat u niet wilt houden. Woningontruiming Vandaag neemt u verder alle zorgen uit handen.

Woningontruiming vandaag is gespecialiseerd in efficiënt en schoon werken. Dit betekent dat we ernaar streven om zo snel en zo goed mogelijk de klus te klaren. Hierdoor ontstaat er minimale overlast voor u en uw buren, maar bent u er wel van gegarandeerd dat uw klus gewoon goed wordt uitgevoerd.

Ons werkgebied focust zich op Amsterdam en Amstelveen. Wij kennen deze steden goed en zijn bekend met de lokale regelgeving. Hierdoor lopen opdrachten soepel en komen er geen verrassingen tijdens een klus. Bij vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Checklist

Zeker weten dat u niets vergeet tijdens een ontruiming? Kijk dan bij onze checklist.

Checklist