Woning ontruimen na overlijden. De periode na het overlijden van een dierbare is een lastige tijd. Er moet veel geregeld worden binnen een korte tijd en dit is niet altijd te overzien. Wij van Woningontruiming Vandaag hebben dagelijks met het woning ontruimen na overlijden te maken en zijn gespecialiseerd om u hierin te helpen. Wij verzorgen niet alleen de ontruimingswerkzaamheden, maar wij kunnen ook belangrijke spullen verhuizen of voor tijdelijke opslag zorgen.

Tijdens onze werkzaamheden kunnen wij persoonlijke zaken vinden die u wellicht wilt bewaren. Deze leggen wij voor u apart. U kunt deze dan meenemen tijdens uw eindinspectie, of wij vernietigen ze professioneel. Wij begrijpen dat het een lastige periode voor u is en zetten daarom al onze expertise in om u zo veel mogelijk te ontzien.

Nalatenschap regelen

Een nalatenschap regelen is veel werk. Daarom is het van het van belang om het zo soepel mogelijk te laten verlopen door de juiste partijen in te schakelen. Het laten ontruimen van de woning neemt veel zorgen uit uw handen. Met één telefoontje heeft u een afspraak met een van onze experts gemaakt en kunnen wij u situatie bespreken. Binnen 1 dag heeft u een offerte met een vaste prijs, er zullen nooit extra kosten in rekening worden gebracht. Het is ook mogelijk om een spoedontruiming door ons te laten uitvoeren, dit kan vaak binnen 48 uur of nog sneller, klik hier voor meer informatie over een spoedontruiming.
De nalatenschap afronden is met Woningontruiming Vandaag goed geregeld.

Moeder overleden, Vader overleden

Als moeder of vader is overleden is dat een ingrijpende gebeurtenis. Iedereen gaat er op zijn eigen manier mee om. Het kan lastig zijn om terug te gaan in het huis waar eerst vader of moeder zo aanwezig was. Andere vinden het juist fijn om terug te keren naar een plek met zoveel herinneringen. Woningontruiming Vandaag begrijpt dat iedereen anders reageert in deze situatie en zal ten aller tijden zorgvuldig met de situatie omgaan. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende zaken. Als u voor ons kiest dan bent u ervan verzekerd dat er met begrip en discretie de woningontruiming voor u wordt verzorgd.

Executeur testamentair

Als executeur testamentair is het belangrijk dat het verloop van een nalatenschap zorgvuldig gebeurt. Er zijn veel belangen waar u mee te maken heeft die goed afgehandeld moeten worden. Woningontruiming Vandaag is gespecialiseerd in het assisteren van u als executeur testamentair. Wij kunnen een inboedel inventariseren en taxeren, dit helpt bij de verdeling of de verkoop hiervan. Daarnaast ontruimen wij de inboedel en leveren wij de woning naar wens op. Mocht u nog specifieke wensen hebben dan assisteren wij u hierin. Ook na de ontruiming staan wij voor u klaar, mocht u nog vragen of andere wensen hebben. Door onze vele ervaring met executeurs testamentair weten wij van Woningontruiming Vandaag exact wat u wilt en verwacht.

Woning ontruimen na overlijden

Als u de woning na overlijden van een dierbare wilt laten ontruimen, dan zijn wij van Woningontruiming Vandaag de juiste partij voor u. Kom er achter wat wij voor u kunnen betekenen, bel Vandaag 020 – 851 52 53 of vul het contactformulier in.