Op het moment dat u naar een seniorenwoning verhuist komt er veel op u af. Woningontruiming Vandaag kan u veel zorgen uit handen nemen door de totale seniorenverhuizing snel en efficiënt te laten verlopen. Wij zorgen dat uw meubels op de juiste plek in uw nieuwe woning worden gezet en kunnen zelfs uw kasten inruimen. Waarschijnlijk blijven er na de seniorenverhuizing spullen in uw oude woning achter. Hier geven wij een eerlijke prijs voor en zorgen dat de spullen een nieuwe eigenaar krijgt. Mochten er nog herstelwerkzaamheden of andere klussen nodig zijn dan kunnen wij dat meteen voor u in orde maken. Hierdoor bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

Ontzorgd verhuizen

Woningontruiming Vandaag draagt zorg voor uw situatie. Wij luisteren goed naar uw wensen en verwachtingen en kunnen met onze jarenlange ervaring u zaken aandragen waar u nog niet bij stil heeft gestaan. Ouderen verhuizen is een ingrijpende stap in het leven van de oudere en dit beseffen wij maar al te goed. Daarom nemen wij de tijd voor uw verhaal, uw wensen en uw vragen. Daarbij krijgt u een vest contactpersoon die u van het begin tot eind begeleid tot u tevreden bent. Persoonlijke aandacht voor uw situatie is voor ons het uitgangspunt zodat u volledig ontzorgd verhuist.

Maatwerk, snel en het beste resultaat

Iedere seniorenverhuizing van Woningontruiming Vandaag is maatwerk. Er zijn geen standaarden voor omdat iedere situatie uniek is en wensen verschillend. Omdat de seniorenverhuizing, en tevens de eventuele ontruiming van uw oude woning, volledig in eigen beheer uitgevoerd wordt lopen er geen dingen door elkaar. Bovendien krijgt u een vast contactpersoon die u van begin tot eind begeleid. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit leveren die u verwacht en klaren we de klus snel en zorgeloos. Heeft u specifieke vragen over uw situatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bel Vandaag 020 – 851 52 53, mail info@woningontruimingvandaag.nl of vul het contactformulier hier in.