Om een woning spoedig te verkopen moet deze zo representatief mogelijk zijn. Wij ontruimen niet alleen de woning, maar knappen deze ook op. Denk bijvoorbeeld aan schilderwerk, sloopwerk, installatiewerk of het opruimen van de tuin. Woningontruiming Vandaag ontzorgt u tijdens dit hele traject. Iedere opdracht is anders, daarom leveren wij maatwerk. Mochten wij de expertise die u specifiek wenst niet in huis hebben, dan zullen wij hier eerlijk over communiceren. Wij kunnen in dat geval één van onze partners inzetten om ook uw specifiek vraagstuk op te lossen op het niveau dat u van ons mag verwachten. Uw huis verkoopklaar maken is voor Woningontruiming Vandaag in vertrouwde handen.

Huis Verkoopklaar maken door woningontruiming Vandaag

Huis snel verkopen

Om uw huis snel te verkopen moet deze zo representatief mogelijk zijn. Een zolder, kelder of een andere ruimte die vol staat met spullen helpt hier niet bij. Woningontruiming Vandaag kan deze ruimtes snel en correct weer opruimen. We geven een eerlijke prijs voor de nog bruikbare spullen en recycleren de overige spullen zodat de materialen een tweede leven krijgen.
Maar we doen meer. We voeren ook herstelwerkzaamheden uit, zoals muren stucen, schilderwerk en het vervangen van ramen. We werken hierin samen met u en uw makelaar zodat er gebeurt wat er moet gebeuren en het huis aantrekkelijker wordt voor de nieuwe koper.

Huis verkocht en dan

Als u uw huis hebt verkocht dan is het zaak dat deze goed wordt opgeleverd. Uw spullen moeten verhuisd worden, maar er blijft wellicht nog wat achter die u niet meer kunt gebruiken. Het verhuizen van spullen en de rest ontruimen is waar wij van Woningontruiming Vandaag dagelijks mee te maken hebben.
Maar mochten er sloopwerkzaamheden gedaan moeten worden kunnen wij dit ook verzorgen. Denk hierbij aan het verwijderen van een keuken, badkamer of tijdelijke muren. We ruimen uw huis volledig op naar de wensen die u heeft. Uw Huis Verkoopklaar maken is bij woningontruiming Vandaag in goede handen.